Новини

Фантастичні дракончики :).

Вівторок, 18 червня, 2013
Є у нас таке заняття, яке ми обов’язково проводимо раз у рік, якою б не була погода чи настрій. І ось цього сонячного тижня нам стало зрозумілим, що час для нього знову настав: ми вкотре створювали дракончиків. Техніка їхнього складання доволі проста, та водночас захоплююча. І хоч дракони часто асоціюються із негативними персонажами казок, та у нас все зовсім інакше - вони дуже позитивні та кумедні!

«Українська весна» в Польщі допомагає українським дітям!

П'ятниця, 14 червня, 2013
Українська спільнота в Польщі є надзвичайно великою і активною, тому не дивно, що в Польщі відбуваються фестивалі української культури. Так, нещодавно в Познані відбувся Фестиваль «Українська весна», організований та проведений суспільно-культурним об’єднанням «Польща - Україна».

Декоративні диньки на Дністерській 27:).

Вівторок, 11 червня, 2013
«А що це таке?», «А яке його призначення?»… Ці та ряд інших схожих запитань можна було почути, напевно, від усіх присутніх на суботньому занятті, вартувало нам лиш витягнути різнобарвні скриньки. Спершу ми і самі не могли дати конкретної відповіді, та протягом творчих, що відбувались на тижні дітки подали нам безліч ідей. Щодо першого запитання, можна було почути наступні тлумачення – це гарбузики, або ж груші, та під кінець усі зійшлись на думці, що це декоративні дині. Щодо того для чого слугуватиме виріб придумали наступне: сюди мама може складати власну біжутерію. Не довподоби ідея? Ну тоді це нехай біде підсвічник. І це ні? Тоді вважатимемо цей виріб вазонком для кактусів. І так протягом заняття кожен придумав собі власний спосіб використання розписаного матеріалу. Скриньки не залишили байдужими нікого із відділень гематології та хірургії, що на Дністерській 27, адже усе не зовсім зрозуміле завжди привертає увагу:)

Спільний благодійний проект із магазином «Аґрафка»!

Вівторок, 04 червня, 2013
Два тижні тому стартував благодійний проект «1 гривня – дітям». Ініціатива належить нашим друзям, партнерам та помічникам – чудовому магазину товарів для рукоділля та хобі Аґрафка.

Казкові дерева:)

Вівторок, 04 червня, 2013
Дерево Життя, Дерево Пізнання, Дерево Щастя… Напевно, немає жодної культури світу, яка б оминула цей символ і не надала йому дивовижного образу. Не залишив він байдужими і нас, адже, ми із дітьми із Дністерської не раз створювали дерева за допомогою різних технік та матеріалів. Цього ж тижня ми застосували «квілінг». Мабуть, саме завдяки цьому вони вийшли, наче ілюстрації до книги казок, де завжди знайдеться місце для маленьких чудес та див:).

Бандурович Дем’ян. Новини.

П'ятниця, 31 травня, 2013

Львів. Спасибі від наших малюків!

П'ятниця, 31 травня, 2013
Двоє львівських малюків з Вашою допомогою продовжують лікування.

Захоплююча "Тінга-тінга" :)

Вівторок, 28 травня, 2013
Дощ, похмуре небо та вітер не завада для позитивного настрою! А особливо тоді, коли ідеться про такі світлі та сонячні відділення як гематологія та хірургія; і коли темою заняття є екзотичний африканський стиль живопису «Тінга-тінга», кожен елемент якого увібрав у себе шалену літню енергетику. Малюємо у цьому жанрі не вперше, адже незвичайність робіт не залишає байдужими нікого із діток!

Курницький Денис в реанімації.

Четвер, 23 травня, 2013
Дуже потрібна допомога і підтримка нашому Денису Курницькому.