Новини

Декупажні скриньки на Дністерській:)

Вівторок, 19 червня, 2012
Коробочки, коробочки і ще раз коробочки. Так, це напевно найповторюваніша та найпопулярніша тема для наших творчих занять. А чому? Завжди знайдуться речі, для зберігання яких необхідне особливе місце, або ж ті які треба швиденько приховати, тому що даний момент вони можуть порушувати гармонію порядку:). З призначенням декупажних скриньок діти із гематології та хірургії визначились досить швидко, а ось їхнє оздоблення проходило у неквапливій атмосфері. Робота проходила наступним чином: спочатку ми розписували картонну скриньку акрилом, далі приклеєвали декупажні серветки, наклейки, при бажанні довершували роботу мазками пензликів.

ПЕТ для Віталіка Гутника.

Понеділок, 18 червня, 2012

99000 гривень за Аніну посмішку!

Понеділок, 11 червня, 2012
Знайомтеся, це Анічка Лазорчин. Їй 14 років, вона розумниця і красуня, от тільки ми ні разу не бачили її посмішки. 12 років тому вона перемогла рак - ретинобластому лівого ока, але ...

Квілінгові витвори мистецтва із гематології та хірургії Львова:)

Понеділок, 11 червня, 2012
Часто звичайні, на перший погляд, речі можуть неабияк слугувати для створення маленьких шедеврів. В даному випадку мова іде про квілінг і перетворення простих полосочок паперу у дуже красиві вироби. Звісно, техніка не є легкою у роботі, і вимагає від творця зосередження уваги та фантазії. Всіх цих якостей у дітей гематології та хірургії хоч відбирай, тому вони запросто впорались із темою. Дітям пропонувались картоннні основи – просто кольорові та з малюнками, на які вони приклеювали власноруч створені маленькі витвори мистецтва. Безперечно, що більшість діток обрала картон із зображеннями, але й були такі, яким було цікаво працювати і на звичному матеріалі.

Ванельчук Данило - на наступному тижні в дорогу.

П'ятниця, 08 червня, 2012
Пухлина в мозку дитини росте. Сума на операцію так і не зібрана.