Новини

Ступницький Ігорчик – 20 000 гривень до середи!

Субота, 19 вересня, 2015
Вкотре потребує нашої допомоги і підтримки Ігорчик Ступницький, наш дорослий, розумний і дуже красивий хлопчик!

Туркало Аліна: Пульмозим.

Четвер, 17 вересня, 2015
Алінка – одна з небагатьох діток з діагнозом муковісцидоз, хто майже безперервно інгалюється Пульмозимом. Але ціна за це велика – розлука з мамою…

Індійські слоники:).

Четвер, 17 вересня, 2015
Ура! Після тривалої перерви творчі заняття знову повернулись до львівської лікарні! А створювали цього разу вже улюблених дітьми індійських слоників.

28 484 гривень на антибіотики Дмитрика!

Вівторок, 15 вересня, 2015
Минулого тижня ми писали про Дмитрика, маленького, худорлявого та талановитого хлопчика. Вчора стали відомі результати аналізів, і відповідно назначено курс антибіотиків.

Нагальне прохання: Занозовський Дмитрик.

Середа, 09 вересня, 2015
Дмитрик важкому стані: легеневе серце, постійна гарячка, що триває від липня. Хлопчик сильно похудав і дуже виснажився...

Пульмозим для маленької сміхотушки Златочки.

Понеділок, 07 вересня, 2015
Маленька Злата Кекух росте не по днях, а по годинах:). Кожного разу, коли ми її бачимо, нам залишається лишень дивуватись, як малеча виросла. Сподіваємось, що скоро знову буде причина для зустрічі, а саме, що нам вдасться передати їй препарат Пульмозим. Як Вам вже відомо, він дуже необхідний для діток із діагнозом муковісцидоз.

Літні вітражі:).

Субота, 08 серпня, 2015
Перед відпусктою ми захотіли провести заняття, яке надовго запам’ятається малюкам. Претендентів було чимало, та переможцем став розпис скляночок та вазонів. Діти були задоволені, а якими вийшли їхні роботи, дивіться далі.

Посилка із Бреші № 3!

П'ятниця, 07 серпня, 2015
Вже в третє ми отримали посилку від волонтерів асоціації «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії!

4057 гривень для Попіль Соломійки!

Вівторок, 28 липня, 2015
Дуже довго і дуже важко проходить реабілітаційний період після ТКМ у нашої красуні Соломійки Попіль.

Двоє львівський хлопчиків потребують допомоги!

Вівторок, 28 липня, 2015
Двоє наших підопічних хлопчаків терміново потребують допомоги – це маленький Харів Андрійко і дорослий Ігорчик Ступницький.