Новини

Нехитра техніка із загадковою назвою

Четвер, 18 березня, 2010
В середньовічній Європі монахині створювали витончені медальйони, закручуючи на кінці пташиного пера смужки паперу з позолоченими краями. З близька ці мініатюрні паперові шедеври створювали повну ілюзію того, що вони виготовлені з тоненьких золотих смужок. Отак і з*явилася чудова паперова техніка КВІЛІНГ. Саме її ми намагалися опанувати минулої суботи разом з пацієнтами ЛОДСКЛ та їхніми близькими.Що з цього вийшло дивіться далі.

Кожній пані по тюльпані! :)

Четвер, 11 березня, 2010
Ну ось і настала весна! І хоча за вікном ще не зовсім весняна погода, проте на душі вже потроху стає радісніше і тепліше. Неабияку роль в цьому відіграє наближення першого весняного свята – Міжнародного жіночого дня. Саме з цієї нагоди ми надумали на занятті з дітками робити тюльпани. Для цього нам знадобився кабель (який слугував стебельцем для квіток), тоненький дріт, клей, ножиці і багато-багато кольорового паперу.

Ігор Шеремета

Вівторок, 09 березня, 2010
Ігорчик як і раніше в лікарні, відкапав черговий блок ХТ. Зараз знову піднялася температура, знову грибкова інфекція і знову потрібен віфенд.

Експериментуємо з гуашшю!

П'ятниця, 05 березня, 2010
Готуючись до наступного творчого заняття в ЛОДСКЛ, ми вирішили згадати стару добру техніку малювання гуашшю. Але насправді не все так просто як здається. На цей раз ми приготували для діток цікавіше завдання,ніж звичайне малювання фарбами.

Казкове королівство

Четвер, 04 березня, 2010
Цього разу ми разом з дітками вирішили поринути у виготовлення корон для нашого казкового королівства.

Сидоров Юрчик - дуже добрі новини!

Четвер, 04 березня, 2010
Про Юрчика вже давно не було новин, але вчора вони з'явилися і ці новини вартують будь-яких очікувань!

Особа Володя - потрібна допомога!

Середа, 03 березня, 2010
Володі Особі терміново потрібно 5040 гривень на купівлю дев'яти флаконів вінорельбіна дозуванням 10 мг.

Гедзович Максим. «Ми повернулися з Ессена з гарними новинами!»

Середа, 03 березня, 2010
Пише мама Максима, Ліда Гедзович: «Щойно ми пройшли чергове обстеження, яке показало неактивний стан пухлини - нових вогнищ немає, а старі кальцифікати не проявляють активності.

Інтернет-аукціон «Купи людину»

Четвер, 25 лютого, 2010
У Львові до Дня онкохворої дитини пройшов II Інтернет-аукціон з неоднозначною назвою «Купи людину». Метою акції був збір коштів на покупку одного інфузомата для відділення хірургії Львівської обласної. Безумовно, торгівлею людьми в прямому значенні ніхто не займався.