Новини

Сашуня Маслєніков - терміново Віфенд і Біовен моно!

Четвер, 10 травня, 2012
Чесно кажучи, мій стан близький до відчаю ... Щодня комусь із наших підопічних діток потрібен протигрибковий препарат або імуноглобулін.

Зівокс для Шандерської Оксани.

Вівторок, 08 травня, 2012

Новини про Бардин Яринку.

Вівторок, 08 травня, 2012

Песики чи котики?Діти із Дністерської обирають хто прикольніший:)

Вівторок, 08 травня, 2012
Обожнюю котиків… Це дуже загадкові істоти, котрі просто гіпнотизують своєю красою та властивостями характеру. Проте багато хто зі мною не погодиться і скаже «Ну з тих котів візьмеш?А ось песики!!!...» . Тому мені і стало цікаво – на чий же бік стануть діти із Дністерської, яку тваринку оберуть та намалюють аквареллю. Як на мене, не значним, проте відривом перемогли саме мої улюбленці! Але й песики не залишились ображеними:)

Сонячні пташки із гематології та хірургії Львова :)

Вівторок, 01 травня, 2012
Давно вже у нас на Дністерській не було аплікації, та й про таку казкову пташку, як жар-птицю призабули (ще декілька місяців тому у нас була можливість складати модульне орігамі на цю ж тему). Тому цієї спекотної суботи ми виготовляли саме це сонячне створіння. Діти творили його із неабияким задовленням. Це беззаперечне прийняття не викликає жодного здивування як мінімум через те, що жар-птиця включає у себе теплі та вогненні кольори, котрі не можуть не зігріти душу та не покращити настрій; також вона – казковий персонаж, що символізує сонце, вогонь та щастя. Не дивно, що вона так манить не лише дітей із Дністерської, а й волонтерів:)

Терміново! 78000 у Львів!

Четвер, 26 квітня, 2012
У львівській гематології проходить лікування маленький хлопчик, якому терміново потрібен препарат вартістю 78000 гривень.

39900 гривень на ноксафіл для Шандерської Оксани.

Вівторок, 24 квітня, 2012
Оксані потрібен дуже дорогій протигрибковий препарат.