Новини

Гормон росту для Тараса!

Четвер, 15 червня, 2017
Дивлячись на теперішні фото Тараса дуже хочеться сказати: «А правда, правда він виріс? Правда, він помужнів? Правда, став дорослішим?». І хоч розумом усвідомлюєш, що видаєш бажане за дійсне, очі вперто бачать різницю!

Нам потрібно диво!

Вівторок, 13 червня, 2017
Ми познайомились з Олежиком у святково-новорічний період, коли повітря пахне мандаринками, а відчуття дива просто огортає всіх і кожного. І серед того святкового клопоту, дуже вкарбувалась в пам’ять наша робоча нарада: «Треба тимоглобулін, 12 флаконів – 66000 гривень. Замовляємо?» - «Та звичайно замовляємо! ТКМ обійдеться в рази дорожче!»

Про красуню Лєру.

Понеділок, 12 червня, 2017
Отже, знову будемо розповідати про Валерію Фостійчук – нашу дорослу дівчинку. Ми пам’ятаємо Лєру «прозорим» підлітком, із незмінним гіпсом на нозі – деколи на візочку, деколи, пригаючу на одній ніжці, бо друга загіпсована, ще й зверху закута в металеву конструкцію…

Знову інгалятор:(

Понеділок, 12 червня, 2017
У нашої світловолосої красуні зламався інгалятор? До речі, впізнаєте?Важко, правда ж?

Рядовий Дмитро знову здає позиції...

Вівторок, 30 травня, 2017
Не встигли ми заскучитись за Дімкою, як в червні він знову має поступати на лікування в стаціонарі. І вкотре звучить наше улюблене слово “Меронем”.

Врятувати Софійку від "медузи Горнони"

Четвер, 18 травня, 2017
Мабуть, ви всі пам'ятаєте міф про медузу Горгону, що своїм поглядом могла перетворити усе живе на камінь. А що якщо усі казки та міфи древності мають під собою реальне підгрунтя? Принаймні, коли мова заходить про такий діагноз як цистиноз, це стає схожим на правду.

Пітер Пен і гормон росту.

Середа, 17 травня, 2017
Отже, мова знову буде про нашого «маленького» хлопчика – Короля Тараса, і Зомактон. Зомактон, як ми вже всі знаємо, це гормон росту, який дуже потрібен Тарасу, щоб стати дорослим, великим, і сильним, а в першу чергу – високим!

Олежик Казмірук – як дожити до пересадки?

П'ятниця, 05 травня, 2017
Олег проходить лікування в гематології ЗУСДМЦ. Ну, як лікування, точніше сказати – спостереження, оскільки при його діагнозі (Мієлодиспластичний синдром, або МДС) проводять курс імуноглобуліну і потім довгі 4 місяці чекають на результат, ну і лікують симптоматично.

Ендопротез для юної танцівниці!

П'ятниця, 05 травня, 2017
Наша юна танцівниця – Віта Ільницька. Віта 10 років (!) займалась народними танцями, це щоб ви розуміли, дівчинка не просто любить танцювати – вона справжня артистка і професіонал! Усмішка, постава, погляд – кожна дрібничка видає, що наша красуня прекрасно почувається і досконально знає як поводитись перед камерою :)

Вдихнути життя на повну!

Середа, 03 травня, 2017
Коли тобі 22 роки, життя розкривається перед тобою яскравими барвами. Це період юнацьких подвигів та максималізму!Але коли тобі 22 і у тебе муковісцидоз, картина виглядає зовсім по-інашому.