Новини

Зима, фарби і творчість діточок із Дністерської :)

Вівторок, 24 січня, 2012
Не раз можна зауважити, що звичайні заняття, де дітям пропонується просто помалювати, приносять їм куди більше радості та інших веселих емоцій, аніж, більш складні, в творчому плані, ідеї.

Будь ласка, тільки живи!

Понеділок, 23 січня, 2012
Минулого тижня в середу прооперували Софійку Єфименко. До операції готувалися довго, через низькі аналізи її відкладали кілька разів, лікарі дуже переживали, що пухлина піде в ріст, оскільки хіміотерапія залишилася далеко позаду. Але МРТ не показало ніякої активності. Проте, відкладати далі було вже нікуди

Петрик Юрчик - допоможіть придбати Темодал!

П'ятниця, 20 січня, 2012
Юрі 3 рочки, він знаходиться на лікуванні в хірургії ЗУСДМЦ. У малюка дуже важкий діагноз - пухлина стовбура головного мозку. З понеділка дитина проходить променеву терапію в комплексі з Темодалом.

Наші новини

Вівторок, 17 січня, 2012

Декупаж та маскарадні маски діток із Львова :)

Вівторок, 17 січня, 2012
Є такі заняття, які обов’язково потрібно повторити, через те, що малята просто в захваті від них. Одними із таких є декупаж та створення масок.

Святкові подарунки від Samsung

Неділя, 15 січня, 2012
Новорічноі свята у ЗУСДМЦ цього року були особливо теплими та щедрими, оскільки з кожним роком все більше і більше прекрасних людей допомагають нам дарувати казку дітям, що залишаються на свята у лікарні.

Ялиночки-красунечки на Дністерській :)

Четвер, 05 січня, 2012
Цієї суботи діточок у відділеннях було не багато – їх повідпускали додому, аби ті могли відсвяткувати Новий Рік у затишній, родинній атмосфері. Але для тих хто все ж залишився у лікарні, свята ніхто не відміняв! А яке ж воно може бути без головного новорічного атрибута - красунечки-ялиночки? Звісно ж, менш досконалим та цікавим. Тому ми усі доклали максимум зусиль, аби кожен малюк із відділення хірургії та гематології міг порадіти власному новорічному деревцю.