Новини

Кумедні дракончики у львівській лікарні:)

Четвер, 09 лютого, 2012
Будь-яка тема, що пов’язана із дракончиками є на сьогодні досить актуальною, тому що як-не-як, а до нас усіх завітав рік Дракона. Та даний персонаж є цікавим для діточок не лише через це, але й тому що він має доволі незвичний зовнішній вигляд та характер. Та малюнком гуашшю заняття не завершилось, малюки із Дністерської продовжили розпис фігурок із тіста, котрі вони розфарбовували і минулого тижня (бо ця тема дуже припала їм до душі).

Куцій Олег - 31720 гривень для продовження лікування!

Четвер, 09 лютого, 2012
Олежик Куцій продовжує не легку боротьбу.

Дем'ян Бандурович - 3600 на роаккутан.

Четвер, 09 лютого, 2012
І так, Дем’янчик повернувся з MIBG обстеження, яке проводилось в Польщі і вже пройшов біопсію в Києві.

Петрик Юрчик - Темодал!

Вівторок, 07 лютого, 2012

Різне з тіста у львівській лікарні :)

Вівторок, 31 січня, 2012
Виготовлення найрізноманітніших виробів із тіста – древнє мистецтво, що передавалось від одного покоління до іншого. Не загубилось воно і у наших днях. На занятті, що відбувалось цієї суботи, діточки із лікарні хоч і не виліплювали фігурок, проте із захватом розфарбовували їх за допомогою акрилу.

Не стало Юрчика Сидорова

Понеділок, 30 січня, 2012

Зима, фарби і творчість діточок із Дністерської :)

Вівторок, 24 січня, 2012
Не раз можна зауважити, що звичайні заняття, де дітям пропонується просто помалювати, приносять їм куди більше радості та інших веселих емоцій, аніж, більш складні, в творчому плані, ідеї.

Будь ласка, тільки живи!

Понеділок, 23 січня, 2012
Минулого тижня в середу прооперували Софійку Єфименко. До операції готувалися довго, через низькі аналізи її відкладали кілька разів, лікарі дуже переживали, що пухлина піде в ріст, оскільки хіміотерапія залишилася далеко позаду. Але МРТ не показало ніякої активності. Проте, відкладати далі було вже нікуди