Новини

Декупажні історії на Дністерській:)

Понеділок, 21 січня, 2013
І ось добігли до свого завершення зимові свята. Хтось із діток провів їх у домашньому колі, а хтось у лікарні. Та раз в тиждень ми намагались принести до останніх частинку святкової атмосфери через новорічно-різдвяні творчі заняття. Цієї суботи малюки займались оздобленням тарілочок у техніці декупаж. Вони прикрашали основи серветочками, на яких зображено улюблених зимових персонажів, таких як Миколай та олені. Не обійшлось і без головних атрибутів свята - ялиночок та прикрас на ці деревця.

Магнітики-ангелики у ЗУСДМЦ:)

Вівторок, 15 січня, 2013
«Ти ж моє янголятко!» Не раз можна почути про світлих, лагідних та привітних діток. Саме такими є і малюки із Дністерської. Тому створення ангеликів із глини, було для них дуже простим та близьким. Більше того, дивлячись на виріб було зовсім просто вгадати, хто ж його творець.

Христинка Зеленюх тепер Ангел…

Понеділок, 14 січня, 2013

«Солодке» солене тісто:)

Вівторок, 08 січня, 2013
Чому «солодке»? Тому що саме так нам і працювалось :). Цікаві тематичні фігурки, яскравість кольорів фарби і таке нестандартне для наших занять слово «тісто»:) Так, діти зрозуміли, що воно доречне не лише кулінарії, а й на творчій «кухні». У цьому випадку ми розписували фігурки ручної роботи, аби доповнити ними власні святкові ялиночки.

115 600 гривень для Молодняк Роксолани. (Прохання закрито. Протези оплатив МБФ "Карітас України")

П'ятниця, 04 січня, 2013
Впевнена, що Ви пам’ятаєте усміхнену дівчинку з мальовничого містечка Долина.

Росла собі ялиночка!:)

Четвер, 03 січня, 2013
Вже другий рік поспіль у нас існує традиція – напередодні Нового року створювати разом із діточками ялиночки із гофропаперу. Аби кожен малюк відділення мав у палаті власну зелену лісову красуню. Звісно ж, наші творці не обмежились звичним забарвленням деревця, а експериментували із кольором, тому ми можемо побачити безліч незвичних атрибутів Нового року та Різдва. Особливе захоплення у малят викликало «одягання» ялинки у найрізноманітніші прикраси – бусинки, сніжинки та стрічечки.

Диво для Соломійки

Четвер, 03 січня, 2013
9 січня в 18.00 в ЛКОЦ ім. О.Довженко, пр. Червоної Калини,81 відбудеться благодійний концерт кошти з якого будуть перераховані на лікування Альфавіцької Соломії. Запрошуємо усіх долучитися, провести гарний вечір і допомогти дитині.

Помічники Миколая у Трускавці

Вівторок, 01 січня, 2013
15 лютого в Трускавці пройшла благодійна акція "Миколай дітям в лікарні"