Новини

28 865, 76 грн. для Ганни Веремчук!

Вівторок, 28 липня, 2015
Дуже часто від батьків можна почути «Поступимо на лікування у відділення, якщо буде препарат». І постійно хочеться виправити це «якщо» на «коли»…

Дракончики :).

Вівторок, 28 липня, 2015
Цього заняття ми з дітками створювали наших улюблених дракончиків. Якими вийшли роботи маленьких майстрів з гематології та хірургії Львова, дивіться далі.

Посилка з Італії для малят з фенілкетонурією! -2.

Четвер, 23 липня, 2015
Надзвичайно дякуємо асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії, яка вкотре передала велику посилочку для діток з ФКУ!

Теплі привітання на Дністерській, 27:).

Понеділок, 20 липня, 2015
Так, Ви все вірно зрозуміли, діти львівської лікарні виготовляли літні листівки.Щоб оригінально привітати усіх близьких, які святкують важливі події літом. А бо просто так. Хіба для того, аби подарувати іншим частинку свої уваги, потрібна причина?:)

15 056, 55 грн для сонячного та позитивного хлопчика.

Понеділок, 20 липня, 2015
У цій статті Ви не прочитаєте про те, як все погано, критично та сумно. Тому що вона про дуже веселого та світлого хлопчика, який зряджає своєю енергією навіть найсумніших людей. І навіть тоді, коли самому дуже кепсько. Ідеться про нашого Матвійка.

Шегда Софійка – в понеділок операція.

П'ятниця, 17 липня, 2015
Всім вітання від Шегди Софійки ;) Дівчинка закінчила 3 курс коледжу, вчиться на кулінара-кондитера, ходить в спортзал, катається на велосипеді, живе на повну і намагається навіть не згадувати про хворобу!

Трішки квілінгу на Дністерській 27:)!

П'ятниця, 17 липня, 2015
Дуже давно ми не використовували цю техніку. І як виявилось, дарма!

«Софія отримала харчування і ми всі щиро дякуємо ВАМ.» З повагою Є.Пирожак.

П'ятниця, 17 липня, 2015
Саме такими словами підписав сьогоднішній фото звіт тато Софійки. Справа в тому, що два дні тому, за годину після публікації чергового прохання про допомогу, в нашому офісі відбулась дивовижна у своїй неочікуваності подія :)

Львівські новини

Четвер, 16 липня, 2015
Розпочати наші новини хочеться зі слів подяки всім тим небайдужим людям, що в ці складні часи, не зважаючи ні на що, підтримують наших дітей.

Софійка Пирожак – життя триває!

Середа, 15 липня, 2015
Для Софійки Пирожак життя триває завдяки вам, в першу чергу, вашими молитвами і вашою турботою! Ми вкотре хочемо подякувати усім вам за те, що родина Софійки не покинута напризволяще, а сама Софія не приречена на голодну смерть.