Новини

Орест Козак. День восьмий.

Середа, 26 вересня, 2012

Мандала із круп у львівській лікарні:)

Вівторок, 25 вересня, 2012
Діти із відділення гематології та хірургії дивують усіх довкола не лише власними творчими вміннями, але й знанням великої кількості слів, значення яких для багатьох залишається лиш загадкою:). Квілінг, декупаж, кракелюр, кусудама і т.д. Це далеко не весь перелік незвичних понять, якими можуть похвалитись юні митці:). А цієї суботи він поповнився ще одним цікавим - «мандала», що з санскриту означає «круг», і, як вважалось у Тібеті, Індії та Китаї, створюючи її ти краще пізнаєш себе, оточуючий світ, та починаєш відчувати цілковиту гармонію із ним. Ось і ми захотіли перевірити, який результат отримаємо зробивши власну мандалу. По правді кажучи, було по всякому – дехто втомлювався і не довершував роботу, хтось сидів до переможного «ура!»:). Для даного творчого нам стали у пригоді пофарбоване пшоно та горох, картон, клей, олівець, циркуль, а наголовніше - витримка:).

Нашим хлопчикам потрібен Вінорельбін

Понеділок, 24 вересня, 2012
У Львові одразу двоє хлопців приймають дорогий препарат Вінорельбін.

Фотовиставка «ДИТЯЧА НАДІЯ»

Четвер, 20 вересня, 2012
20 вересня 2012 року о 18.00 у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17, Львів) розпочинається благодійна фотовиставка випускників Львівської Фотошколи «Студія 111».

ПЕТ для двох наших дівчаток.

Вівторок, 18 вересня, 2012

Мистецтво Cтародавнього Єгипту. Папіруси на Дністерській:)

Вівторок, 18 вересня, 2012
Захоплюючий, сонячний, загадковий та манливий!Коли мова іде про Єгипет, то цей перелік можна продовжувати без перестанку. Він приховує у собі безліч загадок, древніх пам’яток та цікавих міфів.

Тетянка Герасименко - 170 000 доларів на ТКМ.

Вівторок, 11 вересня, 2012
Знайомтеся, Таня Герасименко. У Тетянки мієлодиспластичний синдром - діагноз, який через деякий час може перейти в лейкоз.

Знання та сови на творчому занятті:)

Вівторок, 11 вересня, 2012
Яке відношення одне має до другого? Прямопропорційне:). Сова з давній часів виступає як символ мудрості. А пояснювали люди це тим, що її природня поведінка нагадувала стиль життя філософів, а здатність сови бачити в темноті зробила її образом проникливості та інтуїції. А якщо врахувати, що даний тиждень є першим навчальним – школярі на уроки, а студенти на пари…Ми не могли пройти мимо цієї події, й обрали тему суміжну із знаннями:).