Новини

Христинка Зеленюх. Новини.

Четвер, 27 грудня, 2012
Христинка мужньо бореться за своє життя.

Миколай дітям у лікарнях. Львів 2012.

Середа, 26 грудня, 2012
Солодощі, запах мандаринок, подарунки «під подушкою»… Скільки переживань та очікувань! Свято «Миколая» - надзвичайно важливий день для усіх діточок, а особливо для тих, хто зустріне його не вдома, а у лікарняних палатах. Дідусь ніколи не забуває про цих малят і вкотре подбав про те, щоб вони отримали свої подарунки.

Гарькавий Нікіта – 10 днів до обстеження.

Понеділок, 24 грудня, 2012
Лише 10 днів відділяють Нікіту від такого необхідного у його лікуванні обстеження - позитрон-емісійної томографії, скорочено ПЕТ.

Прикрасити новорічну ялинку? Залюбки:)

Понеділок, 24 грудня, 2012
Давненько наші митці із ЗУСДМЦ не брали у ручки пензликів…Та тема заняття «розпис ялинкових іграшок» тонко натякає, що пора попрацювати над цієї прогалиною і розмалювати як мінімум по 4 новорічні прикраси:). Що ми і вміло зробили:)

Снігопади на Дністерській:)

Понеділок, 17 грудня, 2012
Завірюхи, що пронеслись Львовом натворили багато маленьких пакостей місту, наприклад, перепади електроенергії, а про пригоди із добиранням громадським транспортом тільки лінивий не розкаже:)... Та лишень справжній поціновувач прекрасного не буде зважати на це, а милуватиметься надзвичайними картинами сніжної зими. Так ще й доповнить картину власними творіннями – різноманітними сніжинками:). В цю сніжну суботу ми створювали із паперу два види цих див природи – великі, об’ємні та витончені квілінгові.

Новорічні листівки із ЗУСДМЦ:)

Понеділок, 10 грудня, 2012
Вважаєте зарано?:) А ось календар та сніжна, морозяна погода «кажуть» нам, що час для новорічного handmade вже настав. Розпочали зимові заняття із створення привітальних листівок, аби присвятити його тим людям, що хоч і знаходяться на відстані, проте думками з нами. Творче принесло у відділення гематології та хірургії святковий настрій, та це лише початок:). Попереду ще багато новорічних вражень! Та про все по черзі:).

Гарькавий Нікіта – 15000 гривень на ПЕТ.

Четвер, 06 грудня, 2012
2 січня 2013 року Нікіту чекають на ПЕТ-сканування у Варшаві. Вартість обстеження 4500 злотих.