Новини

Спекотне заняття у Львові:).

Четвер, 10 липня, 2014
Назва статті стосується, як і погоди, що панувала цього суботнього ранку на вулиці, так і теми заняття, яку ми запропонували відділенню гематології та хірургії Львова: "Сонячна тінга-тінга". Діти, як це їм властиво, повністю не дотримувались цього стилю, а додавали роботі власних штрихів. Що у них вийшло, дивіться далі.

Львів - МРТ для трьох красунь.

Середа, 09 липня, 2014
У відділенні хірургії ЗУСДМЦ проходять лікування три красуні – три дорослі дівчинки – Перетятко Анастасія, Савчин Марія і Шегда Софія. У всіх трьох різні діагнози, та у всіх трьох злоякісні пухлиин, всі три проходять хіміотерапію і для всіх настав час контрольного МРТ.

Чудовий суботній ранок на Дністерській, 27:).

Четвер, 03 липня, 2014
Зазвичай наші творчі статті починаються із традиційного "Цього тижня ми створювали....". Та опісля цьоготижневого заняття хотілось написати " Чи є різниця, що ми виготовляли, коли все й без арт-заняття було настільки чудово!". І справді, на творчому панувала особлива, дружня та дуже-дуже приємна атмосфера. І на це було багато причин: ми побачили на занятті й відділенні тих діток, які ще зовсім недавно лежали у реанімації, і за яких ми всі дуже переживали. Також опісля великої перерви зустріли дітей, що прийшли на планові перевірки. Завдяки цьому все було по-домашньому тепло. Та все ж, якось не годиться у вступі про творчого заняття проігнорувати саму його тему,тому все ж таки напишем, що ми робили симпатичні прикраси для вазонків:).

Прийма Оленка. 26 тисяч гривень або шанс на життя.

Вівторок, 01 липня, 2014
Це Оленка. Їй 14 років. Вона здібна, розумна і активна дівчинка, гарна і трудолюбива, добра і талановита.

Андрійко Мізун – 4690 грн на Топотекан!

П'ятниця, 27 червня, 2014
Андрійко Мізун нарешті справився з низькими аналізами та аплазією після попереднього блоку і готовий продовжувати хіміотерапію.

Сонячні сови на Дністерській 27:).

П'ятниця, 27 червня, 2014
Так-так, знаємо, багато хто з Вас міг подумати "Ну як сови можуть бути сонячними, якщо це нічні тваринки?". А відповідь дуже проста - яких тільки див не трапляється, коли наші діти беруться за творчість:). Ось власне цієї суботи відбулось одне з них, вони виготовили яскравих та кольорових сов.

Ростик Білошапко вже в палаті!

П'ятниця, 27 червня, 2014
Всім величезний привіт і величезне «Дякую!» від Ростика Білошапко!

Термінове МРТ для Білака Сергія!

Четвер, 26 червня, 2014
Сергійко проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. У малюка рабдоміосаркома обличчя.