Новини

Про наших ТКМщиків.

Четвер, 24 листопада, 2016
Трохи новин про наших ТКМщиків, тобто про дітей яким потрібна трансплантація кісткового мозку. Зараз у нас таких шестеро і п'ятьом з них, на жаль, не можна допомогти в Україні.

Супер Вася поспішає на допомогу!

Четвер, 24 листопада, 2016
Друзі, стартує наш новий проект!

ТЕРМІНОВО! Маленьке сонечко потребує Вашої допомоги!

Середа, 23 листопада, 2016
5-річна Анічка - дитина з бідної,багатодітної сім'ї. Вона та її братик Степанко хворі на муковісиудоз - дуже важке генетичне захворювання! На сьогодні дівчинка терміново повинна пройти курс лікування дороговартісними антибіотиками!

«ІТ-Миколай 2016!»

Четвер, 17 листопада, 2016
От і настав час коли пора готуватись до свята Миколая! Вже п’ятий рік наприкінці листопада ми розпочинаємо акцію «ІТ Миколай» спільно з львівською ІТ-спільнотою. І не лише львівською :) І не лише ІТ :) І цього року плани в нас грандіозні!

Юліанчик Микитяк – потрібно олікліномель!!!

Четвер, 17 листопада, 2016
Юліанчику 1 рочок, у нього пухлина мозку, але він не має уявлення, на скільки це серйозно, а тому залишається просто веселим малюком з величезними очима.

Сосновський Ілля – допоможіть мені ходити!

Понеділок, 14 листопада, 2016
У хірургії ЗУСДМЦ бореться з хворобою дуже сором’язливий і дуже мужній хлопчик – Сосновський Ілля. Іллюші 12 років і у нього гігантська пухлина нижньої лівої стегнової кістки.

Нeдитяча мрія Насті

Субота, 12 листопада, 2016
Ми вже не раз розповідали, що наші діти особливі. Поки їхні однолітки радіють лялькам, машинкам чи різним гаджетам, наші малюки- наявності ліків для планової тепарії... Однією з них є 10-річна красуня Настя Кобзар.

Валерія Фостійчук. Дамо шанс?

Понеділок, 07 листопада, 2016
Валерія, наша давня, давня знайома. Лєра «наша», фактично від початку діяльності фонду – ми познайомились, коли вона була дитиною, на наших очах вона стала підлітком і згодом перетворилась в справжню юну красуню.

Владік Балакунець. Ну колись же ж стане легше?!

Понеділок, 07 листопада, 2016
Владік Балакунець захворів літом 2013 року – родина як раз повернулася з відпочинку на морі. Сподівались, що це акліматизація, а виявилось – лейкоз. Перший раз хлопчик успішно завершив лікування і перейшов на підтримуючу хімію. І хоч були ускладнення та негаразди, ремісія тривала до березня 2015 року, а тоді стався рецидив гострої мієлоїдної лейкемії … Наступним кроком була ТКМ.

Діти героїв.

П'ятниця, 04 листопада, 2016
Лєра, Владік, Юліана. Різний вік, різні діагнози, різні вподобання, різні долі. Здавалось би, що може об’єднувати цих трьох дітей? У них дві спільні риси – всім трьом постійно потрібні дорогі ліки і всі троє відпускають батьків в АТО.