Новини

Рентгенпроникний операційний стіл для хірургії

Вівторок, 14 червня, 2022
Завдання на мільйон — придбання рентгенпроникного операційного столу для хірургії Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр виконано!

Мобільні крісла для нейрохіругів

П'ятниця, 10 червня, 2022
Супер-транспорт буває і таким. Зручні, мобільні крісла тепер допомагатимуть в операційних нейрохірургічного відділення дитячої лікарні святого Миколая Перше медичне об'єднання Львова. Мова про 6 крісел для операційної бригади та спеціальне крісло для нейрохірургів.

Поки людина дихає, вона живе!

Четвер, 09 червня, 2022
Два роки пандемії нас привчили, що можливість дихати, хай з допомогою концентратора, хай через ШВЛ, означає надію і шанс на життя.

Дякуємо GIZ за підтримку важливого проекту!

Вівторок, 07 червня, 2022
Цей евакуаційний потяг виявився викликом навіть для досвідченої команди проекту медико-психологічної допомоги, яка вже три місяці працює на Головному залізничному вокзалі.

Пральна машина та електроплина вже у пункті призначення!

Понеділок, 06 червня, 2022
До пекла звідси всього кілька кілометрів. Селище Березнегувате знаходиться в прифронтовій зоні на межі Миколаївської і Херсонської областей.

Hair for share: Вікторія

Субота, 04 червня, 2022
Побачивши фото Вікторії, яке нам надіслала її мама, ми неймовірно втішилися.

Цінуємо партнерство та вдячні за підтримку!

П'ятниця, 03 червня, 2022
Дякуємо Новій пошті та міжнародним партнерам за безкоштовні відправлення вантажів!

День захисту дітей

Середа, 01 червня, 2022
Цей День ми завжди намагалися зробити яскравим, радісним і теплим. Бо кожна дитина має право на щасливе дитинство. І жодна хвороба – цьому не перешкода! Навіть клята війна – не перешкода! Бо ми з вами поруч і дитинство має тривати, а діти мають усміхатися!

Звіт за квітень

Вівторок, 31 травня, 2022
У квітні наша допомога була спрямована на дітей з усіх регіонів країни, які зараз лікуються у Львові, а також на дорослих та дітей у лікарнях в багатьох містах України, поранених військових в госпіталях та мешканців територій, які постраждали від російської військової агресії.

Дякуємо кожному, хто наближає нашу перемогу!

Субота, 28 травня, 2022
Тактична медицина (такмед) – слово, яке стрімко увірвалося в наш лексикон з перших днів війни.