Новини

Від нас пішла Соломійка Мазурик…

П'ятниця, 11 жовтня, 2013

Акварельна субота у львівській лікарні!

Середа, 09 жовтня, 2013
«Блукаючи» минулого тижня просторами інтернету, ми натрапили на позитивні малюнки із лісовими тваринкам. Ці кумедні істоти настільки нам сподобались, що рішення було однозначним «Пора знову взятись за пензлики»:). Що і зробили! Картинки припали до душі і діткам із гематології та хірургії Львова, вони майже всі малювали саме їх(а це велика рідкість, тому що малюки часто люблять зображувати на аркуші щось своє). Що ж у них вийшло дивіться далі.

Авторські іграшки на Дністерській, 27!

Вівторок, 01 жовтня, 2013
Створення м’якої іграшки – досить непроста та клопітка праця. В суботу у цьому переконались і дітки із гематології та хірургії Львова. Дехто навіть не вірив в те, що в нього вийде хоча б на половину втілити бажане у життя. Та як бачите на першій фотографії, із завданням ми впорались, і навіть дуже добре:)!

Місяць, який вирішить все.

П'ятниця, 27 вересня, 2013
У житті нашого маленького Німаса Вадимчика настає вирішальний період. Через пів року після операції по Касаї стає зрозуміло, чи вдалось уникнути пересадки.

Дорібакс для Лядова Юри – 3066 гривень на завтра!

Середа, 25 вересня, 2013
Терміново потрібна допомога для Лядова Юрчика зі Львова. В березні 2013 Юра закінчив основний курс лікування гострої лімфобластної лейкемії, а в серпні у хлопчика виявили Вторинну мієлобластну...

Цей непростий декупаж!

Вівторок, 24 вересня, 2013
Яких тільки технік ми не застосовували під час творчих занять! Та лиш із декупажем усе іде не так гладко, як би цього хотілось… Проте ми із дітьми із Дністерської не з тих, хто просто здається, якщо у нього щось не виходить. Тому тему цього тижня «Декупаж тарілочок» прийняли гідно, і показали, що уміємо вчитись на власних помилках:).

Софійка Пирожак отримала допомогу!

Понеділок, 23 вересня, 2013
Отже, харчування та памперси для Софійки Пирожак Вашими стараннями закуплено!

Поки б’ється серце!

Четвер, 19 вересня, 2013
Оксана Куліш потребує дуже складного і дуже коштовного лікування, яке, нажаль, неможливо в межах України. Все своє свідоме життя молода жінка живе з важкою вадою серця.

Час збирати врожай:)

Четвер, 19 вересня, 2013
Осіння пора дуже щедра на смачненькі фрукти – лишень зайдеш у садочок на декілька хвилин, і вже не «хватає рук», аби зібрати соковиті яблучка та груші. А для таких справ дуже корисними стають кошики. Діточки із гематології та хірургії добре знають, що такі речі повинні бути не лишень функціональними, а й гарними. Тому цієї суботи ми і зайнялись декоруванням плетених кошичків. А що у нас вийшло, дивіться далі.

Решетняк Сергій – потрібно МРТ!

Четвер, 12 вересня, 2013
Сергійко Решетняк майже випускник!