Новини

Малюємо ангеликів :)

Середа, 05 січня, 2011
Готуючись до нашого суботнього заняття, ми згадали про виставку «Місто ангелів», яку ми організовуємо спільно із волонтерами УКУ.

Левицький Владислав - терміново потрібно 5 тисяч євро!

Четвер, 30 грудня, 2010
Дуже потрібна допомога малюку з хірургії ЗУСДМЦ.

Святкові творчі перегони! :)

Четвер, 30 грудня, 2010
Як би там не було, а передсвяткові приготування потроху перетворюються на веселі перегони, адже ще так багато всього хочеться встигнути зробити до свят, які наближаються із неймовірною швидкістю.

Валерія Фостійчук - знову потрібна допомога!

Середа, 29 грудня, 2010
Вже рік як Валерія закінчила основне лікування. Дівчинка вдома, у лікарню їздить раз на 2-3 місяці, по основному захворюванню все чисто, здавалося б, жити і радіти! Але з закінченням лікування проблеми не закінчилися ...

Новини діток з ЗУСДМЦ

Вівторок, 28 грудня, 2010

Розписуємо ялинкові кульки! :)

Субота, 25 грудня, 2010
Все ближче підбираються до нас новорічні свята. Тому наші заняття з кожним разом все глибше передають новорічну атмосферу.

Верстюк Максим - потрібно 1000 гривень на МРТ на завтра!

Четвер, 23 грудня, 2010
Максу 8 років, вже більше року він бореться з хворобою.

Миколай дітям у лікарнях

Четвер, 23 грудня, 2010
19 грудня, день святого Миколая - ну хто в дитинстві не чекав на цей день? Ми всі родом з дитинства, мабуть тому, акція «Миколай дітям у лікарнях» вже давно стала для нас традиційною і найулюбленішою, адже на жодній з акцій ми не отримуємо стільки дитячих посмішок і тепла.

Новорічний хенд мейд ярмарок, або Допомагати просто!

Четвер, 23 грудня, 2010
10-12 грудня у Львові, в Палаці Петрушевича відбулася рукодільна виставка, де були представлені майже всі види рукодільних технік,

Допомагаємо зимі – робимо сніжинки! :)

Вівторок, 14 грудня, 2010
Роздумуючи над завданням для діток із Дністерської, я щораз поглядала за вікно і все ніяк не могла вирішити ЩО ж ми робитимемо наступної суботи, адже цікавих «зимових» завдань так багато! І раптом сама природа допомогла мені з вибором завдання - побачивши пухкі білі сніжинки, що закружляли у веселому танку, я зрозуміла: на наступному занятті ми будемо трудитися над створенням паперових сніжинок.