Новини

Мокшицька Агнєшка- потрібна допомога

Четвер, 15 квітня, 2010
Мокшицькій Агнєшці 1 рочок і 7 місяців. Її діагноз: Двостороння ретинобластома. Народилася Агнєшка семимісячною та 5 днів провела в реанімації, навіть був невеликий крововилив у голівці. Але далі дівчинка розвивалася нормально, медогляд у 3 місяці показав, що в Агнєшки все добре.

Микитинець Анастасія - СОС! Гроші не зібрано і часу майже не залишилося!!!

Вівторок, 13 квітня, 2010
Насті пора їхати в Білорусію і починати підготовку до пересадки кісткового мозку. Донор для Насті вже знайдений, та й Настя готова до проведення ТКМ.

Яромко Христинка - величезне спасибі!

Вівторок, 13 квітня, 2010
Всім привіт і величезне спасибі від Яромко Христинки та її мами Ганни.

Кольорові бусінки і трішечки фантазії :)

Вівторок, 13 квітня, 2010
Спочатку ми підготували для наших підопічних з ЛОДСКЛ зовсім інше завдання. Однак в переддень нашого щотижневого походу в лікарню нам зателефонували з церкви Христового спілкування і запропонували провести в суботу дещо інше, зате не менш цікаве заняття.

Проскурник Дімка - знову СОС - 80 тисяч гривень на ТКМ!

Середа, 07 квітня, 2010
Дімка - як знайти слова, щоб написати про цього одинадцятирічного хлопчика так, щоб йому допомогли, щоб його помітили і не пройшли повз. Для мене за роки лікування він вже став членом сім'ї, племінником, другом, молодшим братиком, чиї успіхи я сприймаю, як свої і чия біль віддається болем у мені.

Наш паперовий ляльковий театр

Середа, 07 квітня, 2010
Минулої суботи на занятті з дітками ми планували робити паперових великодніх зайчиків. Однак в ході роботи наше заняття перейшло у дещо інше, зате ще цікавіше русло.

Микитинець Анастасія - терміново потрібно 45 тисяч доларів!

Понеділок, 29 березня, 2010
Настуні 15 років, її діагноз: Набута гемолітична анемія-пароксизмальна нічна гемоглобінурія (ПНГ) і їй чекає пересадка кісткового мозку в Білоруській клініці.

Готуємося до Великодніх свят!

Понеділок, 29 березня, 2010
Вже через тиждень прийде Великдень – і усі ми дружньо підемо до церкви святити паску,а разом з нею і ковбаску, яєчка, масло, сіль.. А ще звісно ж не обійтися без писанок , які є незмінним символом свята. Отож питань щодо заняття з дітками навіть не виникало.

Яромко Христинка - потрібна допомога!

Вівторок, 23 березня, 2010
У Львівській області живе дуже сумна дівчина з гарним ім'ям Христина. Коли пригріває сонце, Христина сидить у дворі, на свіжому повітрі і чекає в гості своїх подружок.

Розмальовуємо тарілочки!

Вівторок, 23 березня, 2010
Кожному з нас, мабуть ,в дитинстві батьки казали таку фразу: «Ану скоренько доїж все з тарілочки,щоб побачити ЩО там на дні намальовано! :)» Власне,згадавши ці слова,нам і прийшла на думку ідея розмальовувати з дітками тарілочки. Щоправда їсти з них не варто, бо зроблені вони із звичайнісінького картону. :)