Новини

Микитинець Настя – допомога все ще потрібна!

Вівторок, 27 квітня, 2010
Настуня Микитинець вже другий день знаходиться в білоруській клініці, в якій їй належить проходити неродинну пересадку кісткового мозку.

Львівська обласна - "СОС!

Вівторок, 27 квітня, 2010
І в гематології, і в хірургії Львівської обласної склалася кризова ситуація.

Допоможіть оплатити МРТ!

Понеділок, 26 квітня, 2010
Одразу двом дітям з Львівської обласної потрібно оплатити МРТ.

Пластиліновий зоопарк :)

Четвер, 22 квітня, 2010
Минулої суботи відділення гематології ЛОДСКЛ перетворилося на справжній зоопарк! :) Щоправда, всі тваринки в ньому були зроблені із пластиліну.

Діма Проскурник

Четвер, 15 квітня, 2010
Зваживши всі ризики від можливої хімії перед ТКМ і шанси Діми її перенести, батьки прийняли рішення відмовитися від мегадозової хіміотерапії та трансплантації кісткового мозку.

Мокшицька Агнєшка- потрібна допомога

Четвер, 15 квітня, 2010
Мокшицькій Агнєшці 1 рочок і 7 місяців. Її діагноз: Двостороння ретинобластома. Народилася Агнєшка семимісячною та 5 днів провела в реанімації, навіть був невеликий крововилив у голівці. Але далі дівчинка розвивалася нормально, медогляд у 3 місяці показав, що в Агнєшки все добре.

Микитинець Анастасія - СОС! Гроші не зібрано і часу майже не залишилося!!!

Вівторок, 13 квітня, 2010
Насті пора їхати в Білорусію і починати підготовку до пересадки кісткового мозку. Донор для Насті вже знайдений, та й Настя готова до проведення ТКМ.

Яромко Христинка - величезне спасибі!

Вівторок, 13 квітня, 2010
Всім привіт і величезне спасибі від Яромко Христинки та її мами Ганни.

Кольорові бусінки і трішечки фантазії :)

Вівторок, 13 квітня, 2010
Спочатку ми підготували для наших підопічних з ЛОДСКЛ зовсім інше завдання. Однак в переддень нашого щотижневого походу в лікарню нам зателефонували з церкви Христового спілкування і запропонували провести в суботу дещо інше, зате не менш цікаве заняття.

Проскурник Дімка - знову СОС - 80 тисяч гривень на ТКМ!

Середа, 07 квітня, 2010
Дімка - як знайти слова, щоб написати про цього одинадцятирічного хлопчика так, щоб йому допомогли, щоб його помітили і не пройшли повз. Для мене за роки лікування він вже став членом сім'ї, племінником, другом, молодшим братиком, чиї успіхи я сприймаю, як свої і чия біль віддається болем у мені.