Новини

Рамочки для найцінніших фотографій:)

Понеділок, 12 листопада, 2012
У кожного із нас є фотографія, на котрій відображено ту мить, яку хочеться зберегти і пронести у пам’яті повз все життя - фото з найближчими та найдорощими, або ж яке відтворює важливу та радісну подію, ну і звісно ж, просто із нами самими:). Для таких фото мало звичайного альбому, вони заслуговують гідного місця – власноруч зробленої рамки:). Цієї суботи діти із гематології та хірургії власне і виготовляли свої «дизайнерські» рамки із макаронів.

Андрій Пахолюк – у нас лише тиждень.

Понеділок, 12 листопада, 2012
Додано 13.11.2012. : Кошти для Андрія Пахолюка зібрано! Збір закрито. Величезне спасибі всім ВАМ від нас, від родини Пахолюків і особисто від Андрія!

Допоможемо Дем'янові разом!

П'ятниця, 09 листопада, 2012

Вгадайте хто у масці?:)

Вівторок, 06 листопада, 2012
Вам коли-небудь випадала можливість побувати на венеціанському карнавалі? А ось дітям із гематології та хірургії Львова вдалось це зробити, при цьому - не покидаючи лікарняних стін:). Основним атрибутом надзвичайного венеціанського дійства є загадкові маски. Власне їх ми і створювали цього тижня. Приступивши до креативної роботи діти із Дністерської одразу ж визначились з якою ціллю їм слугуватиме цей виріб: в більшості випадків – це бажання аби їх не впізнали, у інших - для того аби розвеселити інших, були й такі, що хотіли полякати оточуючих, та виглядали так, що лишень викликали усмішку та миле розчулення:). Для виготовлення масок нам пригодились ролети, акрил, ножиці та паєтки.

Василько Нижник – вчимось ходити!

П'ятниця, 02 листопада, 2012

Ловися рибко велика і маленька!:)

Вівторок, 30 жовтня, 2012
Завітавши до львівській лікарні, що на Дністерській, цієї суботи ви б не зустріли діток, якими звикли їх бачити, а познайомилися б із природженими мореплавцями та риболовами:). А все це завдяки таким улюбленим «підводним» темам. Морські подорожі, рибки, і все що асоціюється із водою викликає у дітей хвилю позитиву! Те ж саме стосується скляних виробів та акрилу! Об’єднавши такі улюблені для них речі ми отримали справжній кольоровий вибух та немалий «улов», до двадцяти величеньких рибин:)! Та навіщо багато говорити, дивіться самі:).

Новини про Ореста Козака.

Понеділок, 29 жовтня, 2012

Андрій Пахолюк. Час минає.

Вівторок, 23 жовтня, 2012

Золота осінь та щирі усмішки на Дністерській:)

Вівторок, 23 жовтня, 2012
Багато тижнів ми із дітьми з хірургії та гематології присвятили «подорожам» екзотичними країнами світу та їхнім культурам, та на мить зупинились, але не для того аби перепочити, а щоб насолодитись тим, що дарує нам природа «тут і тепер». Із вікна дому чи прогулюючись доріжками парків ми милуємось переливанням жовто-червоних листочків. Так, прийшла пора золотої осені і творчого заняття присвяченого їй:). Цього тижня дітям пропонувались два варіанти роботи із паєтками - листочками: відтворити осінь у вигляді аплікацій, або ж складніший – створити об’ємне дерево.