Новини

Коники з креппаперу:).

Четвер, 19 травня, 2016
Що ж би таке провести опісля пасхальних свят, щоб дітям було цікаво і воно не блякло опісля виготовлення великодніх кошичків? Перебирали різні варіанти, і все ж вдалось серед усіх тем обрали — виготовлення коників із креппаперу.

Меронем для Дмитрика.- 2

Середа, 18 травня, 2016
Нам усім доводилось хворіти: кашель, дуже висока температура, поколювання у легенях, виснаженість, задишка....Неприємні відчуття, які б краще ніколи не відчувати. А тепер уявімо, що їх інтенсивность та частота виникнення множиться хоча б на 3!!! Жаливо, правда ж? А саме в такому режимі часто і живуть діти з муковсцидозом. Одним із них є Дмитрик Ковальчук.

Валерія Фостійчук – і знову з початку…

Вівторок, 17 травня, 2016
Багато хто з вас пам’ятає маленьку тендітну дівчинку з хірургії – коли ми познайомились в далекому 2009, Лєрі було 12 років, вона була худорлявим підлітком і щойно закінчила основний курс хіміотерапії. Підтримуючу Лєра теж успішно пройшла, і 5 років все було добре. Ну, гаразд, майже все.

Максим Швед - трансплантація кісткового мозку від неродинного донора.

П'ятниця, 13 травня, 2016
Він би міг ганяти в футбол з хлопцями після школи, але хвороба забрала сили. Він би хотів ходити до школи, але хвороба забрала можливість опиратися інфекціям і вірусам. Він би мав вірних друзів і був би звичайною дитиною, але хвороба прив'язала його до лікарні і постійних крапельниць Його звати Максим Швед і його життя через підступну хворобу в смертельній небезпеці.

Меронем для Дмитрика.

Вівторок, 10 травня, 2016
Зазвичай, коли чуємо від батьків “Нам потрібен Меронем” про себе говоримо “О, ннііііі!!!”. Чому? Це дуже дороговартісний антибіотик, який зазвичай дуже терміновий...

Готуємось до Паски!

Неділя, 01 травня, 2016
Три тижні до Паски для “Творчої майстерні” - особливі, тому що ми натхненно готуємось до пасхаьних свят: виготовляємо привітальні листівки, створюємо писанки і декоруємо великодні кошечки.

Гевало Ілля – допоможіть оплатити ліки!

Вівторок, 26 квітня, 2016
Іллюші 8 місяців, і все своє життя він провів у лікарнях, переважно в реанімаціях, бо народився малюк з вродженою вадою серця. Про діагноз знали ще до його появи на світ і після народження почалась боротьба за життя дитини.

Ромчик Роїк - нова поїздка в клініку на реконструктивну операцію не за горами, а за попереднє лікування ще не все оплачено

Вівторок, 19 квітня, 2016
вроджена вада печнки, цироз, трансплантація від мами, потім зупинка дихання і зупинка серцебиття, кома, набряк мозку - стільки всього на одну маленьку дитину

Софійка Пирожак і Фрезубін.

Четвер, 14 квітня, 2016
За минулий місяць ми вигребли для Софії Пирожак всі залишки Фрезубіну, що були у постачальника, а постачальник, відповідно, зібрав нам все, що мав по всій Україні…

Цереброкурин для Святославчика!

Четвер, 14 квітня, 2016
Святославчик Гаранджук — блакитноокий та світловолосий хлопчик!