Новини

І ще раз про фенічки

Субота, 08 серпня, 2009
Ниточка жовта…нитка зелена…ниточка жовта…нитка зелена… за таким принципом і відбувалось наше творче заняття в суботу. Цього разу волонтери, діти і їхні батьки плели з ниток браслети, які в народі називають «фенєчки».

Сидоров Юрочка - знову дуже потрібна допомога!

Середа, 05 серпня, 2009
Зовсім недавно ми писали які чудові справи в нашого Сидорова Юрчіка. Малюк добре переніс операцію, через день вже був в палаті, почувається добре, сміється і охоче спілкується. Але результати гістології, які тато малюка возив до Києва, виявилися зовсім невтішними ... Пухлина виявилася живою і дуже висока ймовірність, що клітини пухлини залишилися в організмі малюка - а це дуже погано.

Бандурка Ульянка – світлий ангел.

Понеділок, 03 серпня, 2009
Вчора, 2 серпня, в 11:55 від нас пішла Бандурка Ульянка . Світла дівчинка, ясне сонечко, яскрава зірочка… Ульяночка була життєрадісною, веселою і доброю дівчинкою, до останнього вона сприймала хворобу як тимчасовий епізод свого життя, вона завжди знала, что все пройде і вона знову буде бігати і збирати квіти.

Як швидко зробити вітраж

Субота, 01 серпня, 2009
Справжній вітраж складається з шматочків кольорового скла, що вставляються в металеву раму. Але такі технології є занадто складні для нашої творчості у відділенні. Тому ми з дітками робимо спеціальні дитячі вітражі, які зовнішнім виглядом мало поступаються справжнім, але є набагато легшими у виконанні.

Новини з Львівської обласної. Хірургія

Четвер, 30 липня, 2009
Літо. Дуже спекотно і дуже хочеться на відпочинок, кудись подалі від міста. Проте, дехто не має такої можливості, як і наші дітки, що проходять лікування у Львівській обласній. Для них літо, як і зима, як і інші пори року, зводяться до лікарняних коридорів і палат. вони дуже потребують нашої підтримки, допомоги і просто уваги.

Квіткові кошички

Субота, 25 липня, 2009
На це заняття в гематології волонтери принесли кольоровий папір і картон, з якого діти повинні були робити аплікації.

Все вдалося!!! Сусуловська Марта вже в Австрії!

П'ятниця, 24 липня, 2009
Рівно місяць тому ми написали про Мартусю Сусуловську, 12-річну львів’янку 3 надзвичайно складним набором діагнозів . Марті була необхідна сума в 21507,83 євро – близько 240000,00 гривень. І ось, на сьогоднішній день зібрано 269089,80 гривень і у вівторок, 21 липня, Марта вже поступила в Австрійську університетську клініку!!!

Новини львівських діток

Четвер, 23 липня, 2009
Дуже багато львівських діток потребують нашої підтримки і допомоги.

Бандурка Улянка

Четвер, 23 липня, 2009
Улянка чотири дні пробула в реанімації у Львівській обласній, в понеділок її перевели в палату. Дівчинка майже три тижня провела вдома, все було не погано, Улянка почувала себя нормально, правда, багато спала і майже не їла. А в минулий четвер під вечір стан різко погіршився, Улянка почала марити і «провалюватись» в сон.

Нове слово - акватипія

Субота, 18 липня, 2009
Акватипія, згідно зі словником, - технічний різновид граверного друку, побудований на застосуванні знежиреної (водяної) фарби, завдяки чому відтиск схожий на акварельний малюнок; твір, виконаний у цій техніці. А якщо пояснити це просто і зрозуміло діти робили кольорові малюнки на листах прозорого пластику, і переносили відбитком це все на папір, а далі цей фон доповнювали олівцями і пензлями.