Новини

Львів. 10250 гривень на купівлю водяної бані та центрифуги у відділення ЗУСДМЦ.

Середа, 29 лютого, 2012
Всі ми прекрасно знаємо про те, що проблема донорства крові та компонентів в дитячій онкології стоїть так само гостро, як і проблема дорогих препаратів. А іноді з жахом розуміємо, що знайти гроші на ліки часом навіть легше ніж донорську кров.

Куций Олег - терміново 4050 гривень! Тепер на Таргоцид.

Понеділок, 27 лютого, 2012
Дуже важко дається боротьба нашому Олегу Куцію. Кожен день несе за собою нові потреби, і всі вони виливаються в тисячі гривень.

Львів. Сети для тромбоконцентрату - багато і терміново!

П'ятниця, 24 лютого, 2012
У Львові катастрофічна ситуація з сетами для сепарації, нам дуже потрібні комплекти Trima для тромбоцитів.

«Надія є!». Львів - Трускавець.

Четвер, 23 лютого, 2012
У суботу 18 лютого традиційно у Львові та вперше у курортному містечку Трускавці пройшла акція до Дня онкохворої дитини «Надія є!».

Валентинки, щира любов діточкок зі Львова ;)

Середа, 22 лютого, 2012
Незважаючи на те, що свято закоханих вже пройшло, ми всі дружньо вирішили, що дарувати свою любов можна будь-коли, а не лише на 14 лютого. Тому в цю суботу у відділенні гематології та хірургії діточки зробили листівки, котрі потім отримають ті, кого малюки щиро люблять.

Сергійко Мельничук – знову в Ессен. Дуже потрібна фінансова допомога!

Субота, 18 лютого, 2012
Лише недавно Сергійко повернувся з другої перевірки в Ессені, як 27 лютого вирушати знов. У хлопчика ретино бластома лівого ока з дуже нетиповим перебігом, адже проявилась вона у п’ятирічному віці, а не до року, як буває зазвичай.

Sergiy Melnychuk - again to Essen. A child needs financial assistance!

Субота, 18 лютого, 2012
Only recently Sergiy returned from the second test in Essen as on February 27 starts next one. The boy has got in his left eye retinoblastoma with very atypical course because it manifested in his case in the age of five, not in one year as usually.