Новини

Віталік Костишин – життя врятували, тепер рятуємо ногу!

Вівторок, 26 липня, 2016
Минулого тижня ми писали про 15-ти річного Віталіка, що перебуває у реанімації ЗУСДМЦ з надзвичайно важкою травмою ноги. Віталік потрапив у ДТП, яке ледь не коштувало йому життя… Хлопець вижив, але ледве не втратив ногу. Вже другий тиждень лікарі Західноукраїнського центру борються за хлопця, і, нарешті, маємо гарні новини!

Реанімація – СОС!!! (ЗУСДМЦ)

Четвер, 21 липня, 2016
У реанімації Західноукраїнського центру на Дністровській перебуває 15-ти річний Віталік Костишин. Хлопець у важкому стані після ДТП, яке сталось 12 липня.

Нестабільний Віталік.

Середа, 20 липня, 2016
Кожен день життя для Віті, як на пороховій бочці: вже ніби здавалось - ось воно полегшення, як через трохи нове загостення та стаціонар.

Анастасія в країні чудес.

Понеділок, 18 липня, 2016
Анастасія Кобзар обожнює читати, її найулюбленішою книгою є “Аліса в країні чудес”. Настюха і сама дуже схожа на казкову героїню - вона дуже гарна, привітна та добра незважаючи ні на що, хоч на її маленькі плечі випало багато важких випробувань.

Софійка хоче їсти!

П'ятниця, 15 липня, 2016
Ще один місяць минув, і знову підходить час купувати суміш для Софійки Пирожак.

Я хочу бути такою як усі!

Четвер, 14 липня, 2016
Кожен з нас мріє бути особливим, не схожим на інших. Але ось наша Анна Марія, напевно б, віддала б усе, аби не вирізнятись серед інших, і бути як усі. Та хвороба не питаючись, зробила вибір за неї і Анна-Марія попри свою волю стала вийнятковою дитиною.

Незламна Єва.

Вівторок, 05 липня, 2016
Єва Євсікова - маленька та дуже сильна дитина, яка страждає від двох діагнозів: муковісцидозу та вад мовлення та слуху. Та незважаючи на останній, вона чудово навчилась спілкуванись з іншими. Це особлива мова — її чарівної усмішки, зворушливого погляду та щирої душі.

І знову малюємо:).

П'ятниця, 24 червня, 2016
І чому ми постійно дивуємось, як вперше ще досі - не можемо зрозуміти. Але, коли справа доходить до малювання, ми завжди кажемо щире “Вав”. У діток з гематології та хірургії, що на Дністерській 27 виходять такі красиві роботи, що іншої реакції просто не може бути! Якщо хочете самі вкотре в цьому переконатись, читайте далі:).

Писанчин Микола – SOS!

Четвер, 16 червня, 2016
Вже дуже давно нам не доводилось позначати свої новини абревіатурою SOS. Однак, цей час настав…І настав він у Миколки Писанчина – нашого дорослого і дуже «дорогого» хлопчика…