Новини

День лимона:)!

Середа, 02 квітня, 2014
Відтепер 15 березня у нас - день Лимона. Чому? Читайте далі.

Весняний скрапбукінг:)!

Вівторок, 01 квітня, 2014
Не за горами весняні свята, а отже і час привітань та маленьких подарунків:). Для таких подій завжди будуть актуальними листівки, створені від щирої душі. Власне над їхнім виготовленням і працювали дітки із гематології та хірургії Львова цієї суботи.

Різнобарвні буси:).

Вівторок, 25 березня, 2014
«Ця бусинка буде рожевою, друга - зеленою, а цю в забарвлю у жовтенький» - у такому дусі проходило заняття у суботу, коли діти із гематології та хірургії Львова створювали браслети із дерев’яних бус. Дівчатка робили їх для себе, а хлопчики – для сестричок та мам.

Львівські новини – про всіх по трошки.

Вівторок, 25 березня, 2014
У Львові проходять лікування кілька діток, яким зараз вкрай потрібні ніби і невеликі кошти, але їх немає зовсім, і тому просто біда… Саме про них я і хочу розповісти.

Магнітики на холодильник:).

Середа, 19 березня, 2014
Якось незаміченим пройшов повз нас символ цього року «Коник», і жодне заняття не було присвячене цій тваринці. Ось, ми і вирішили виправити таку прогалину і взялись за виготовлення конячок. Та це була не звичайна іграшка, вона послугувала діткам із Дністерської магнітиком на холодильник:).

Нутріфлекс для наших хлопчиків!

Середа, 19 березня, 2014

Віфенд для Марічки Кінаш. Ціна питання – 14700 гривень.

Вівторок, 18 березня, 2014
Критична ситуація склалась у Марічки Кінаш. Вже другий тиждень дівчинка в реанімації, Марічка не може дихати без кисневої маски.

Лесюк Віталік – третій рецидив.

Понеділок, 17 березня, 2014
У Віталіка Лесюка третій рецидив рабдоміосаркоми параорбітальної ділянки зліва. Два тижня тому його прооперували в інституті Раку. Зараз хлопчик повернувся до Львова і йому потрібно чим скоріше починати хімію. Планується, що розпочне він її завтра, якщо все буде добре, однак, на перший блок бракує 3 флаконів Іринотекану.