Новини

Cердечка до дня всіх закоханих!:)

Четвер, 18 лютого, 2016
Цей день не можна уявити без безлічі сердечоr та признаyь у коханні:). Ідеться про день святого Валентина. На це свято хочеться бути оригінальним і вразити тих, кого любиш незвичною валентинкою. Такі ми робимо разом з дітками на Дністерській 27.

Знову про Віталіка. Знову про Меронем.

Вівторок, 16 лютого, 2016
Віталік Панькевич вже майже два тижні як у відділенні. Проте Меронем закупити для нього так і не вдалось.

Антикоагулянт для Дністровської :)

П'ятниця, 12 лютого, 2016
Вже всі з вас, мабуть, знають, що таке тромбоконцентрат, як він потрібен малюкам після хімії і як важко буває його добути…

Коагуляційні ножиці для військового госпіталя.

П'ятниця, 12 лютого, 2016
Все не встигаємо похвалитися, яку невеличку потребу – всього лиш 103 тисячі гривень – ми змогли закрити з вашою допомогою :)

Зівокс для Алінки Гавриш!

Четвер, 11 лютого, 2016
"У мене все добре! Вже значно легше." Відповідає нам Алінка, коли запитуємось про здоров'я. Та коли це ж питання щодо стану дитини задаємо мамі, відповідь не така позитивна...

Крейдяні завірюхи на Дністерській 27:).

Середа, 10 лютого, 2016
Обожнюємо заняття із крейдяними пастелями, тому що це завжди різноманіття кольорів, надвичайно яскраві та красиві роботи! А ще це просто море позитивних емоцій! Зазвичай у лютому, коли справа доходить до різнобарвних крейдочок, ми малюємо полярних ведмедів.

Козак Павло вже у лікарні!

Вівторок, 09 лютого, 2016
Хлопець вже поступив на лікування, і розпочав курс антибіотиками. Але...

27 407 грн на понеділок!

Четвер, 04 лютого, 2016
Вчора ми познайомились із нашим новим підопічним! Його звуть Віталік Панькевич, у нього муковісцидоз і він повнолітній...Дорослі пацієнти — це завжди важко, тому що держава їх не забезпечує необхідними ліками, а кошти зазвичай збираються складніше, аніж на маленьких діток. Але ж бути здоровим всім хочеться однаково!

Павло Козак і його нові потреби.

Вівторок, 02 лютого, 2016
Павло – наш рекордсмен, бо серед дітей з діагнозом муковісцидоз, його ми згадуємо найчастіше.

Маленькі королі та королеви на Дністерській 27:).

Середа, 27 січня, 2016
Хто з нас в дитинстві не мріяв стати королем, принцесою чи королевою? А ось нашим малятам така нагода випадає раз у рік. А усе це завдяки творчому заняттю із створення корон.