Новини

Львів на «Іграх переможців» 2012!

Четвер, 07 червня, 2012

Яскраві метелики із львівської лікарні:)

Понеділок, 04 червня, 2012
Перші літні дні діти із гематології та хірургії Львова зустріли доволі символічно – розписом метеликів, котрі утотожнються саме із сонечком та теплом. По правді кажучи, спершу тема не викликала у мене якихось надзвичайних очікувань та захоплення, але це було до того як я взялась за розпис. Діти, на відміну від мене, одразу ж зацікавились завданням, і це не дивно, тому що в них чудове відчуття таких речей:). Метеликів ми вирізали із тканинних ролетів, а розписували, як це традиційно робимо, акрилом.

Малюємо олійними пастелями на Дністерський :)

Понеділок, 28 травня, 2012
Красиві пейзажі, улюблені тваринки, яскравий абстракціонізм… Ось таке різноманіття робіт ми побачили у відділенні гематології та хірургії цієї суботи. Хлопчики та дівчатка малювали усе, що спадало їм на думку. А від такого вільного фантазування вони завжди отримують максимум задоволення!

Данилко Ванельчук - повернімо дитині дитинство!

Субота, 26 травня, 2012
Данилкові 6 років і 5 з них батьки та лікарі намагаються зрозуміти, що ж з дитиною?

Тарабанський Миколка - 30 флаконів Біовен моно!

П'ятниця, 25 травня, 2012
Для Тарабанського Миколи терміново потрібен Біовен моно 50мл 30 флаконів загальною вартістю 17 760 гривень!

Шандерська Оксана - 2400 гривень на 40 флаконів Солу-медролу!

Середа, 23 травня, 2012
Оксанці Шандерській, як і раніше, потрібна допомога.

Пластилінові мультгерої із гематології та хірургії Львова:)

Вівторок, 22 травня, 2012
Маленькі рученята не хочуть відпочивати ні на мить – пластилін розминається, ріжеться, набуває нарізноманітнішої форми та величини. А коли звернемо увагу на личка, то бачимо захоплення від цих дій. Саме таку картину ми мали змогу спостерігати на занятті в цю суботу, коли дітвора із Дністерської виліплювала всяку всячину із пластиліну.

Назар Бідзінскій - 2000 євро на обстеження.

Понеділок, 14 травня, 2012
Назару 7 років. Півтора роки тому хлопчик героїчно закінчив основне лікування нефробластоми правої нирки. Зараз дитина в ремісії. Але, як це часто буває з нашими маленькими друзями - закінчення лікування аж ніяк не означає закінчення всіх бід ...

Скриньки для матусь на Дністерській:)

Понеділок, 14 травня, 2012
Кожної другої неділі травня українські діточки вітають своїх матерів із дуже важливою подією «Днем матері». Безперечно, ми також не змогли пропустити повз увагу таке приємне свято:). Діти із Дністерської підготувались до нього заздалегідь – зробивши дуже милі декоративні коробочки для своїх матусь. Варто додати одну вагому деталь – зазвичай ми працюємо із вже готовими скриньками, основною метою роботи з якими є їхнє оздоблення. Та цієї суботи, враховуючи всю важливість свята, ми захотіли подарувати мамам у всьому власноруч зроблену коробочку. Аби взнати хто і яку скриньку зробив, читайте далі.

Шандерская Оксана - термінова операція.

П'ятниця, 11 травня, 2012
Потрібен Біовен моно.