Новини

Наш Трегуб Назарко з рецедивом

Вівторок, 10 лютого, 2015
Ще в 2013 році після тривалої хіміотерапії Назарчик закінчив основне лікування, уже ходив до художньої школи і мріяв навчитись їздити на лижах. Та хвороба повернулася знову.

10 800 гривень для Козака Павла!

Понеділок, 09 лютого, 2015
На Пульмозим Павло чекає вже понад 4 місяці, і сьогодні ця епопея вже перейшла на новий рівень, коли на чекання у хлопця просто не хватає часу та сил.

Невже все марно? Ступницький Ігор і Вароді Станіслав!

Субота, 07 лютого, 2015
Надзвичайно потребують допомоги двоє наших дорослих хлопців - Ступницький Ігор і Вароді Станіслава. Ігор зі Львова, живе з сім’єю у мальовничих Брюховичах, Станіслав з сонячного і теплого Закарпаття, живе в містечку Середнє. На перший погляд – вони зовсім різні, і в них нічого спільного, та є в цьому житті речі, які зовсім неподібні сім’ї роблять схожими одна на одну. Наприклад, хвороба.

Гуашевий креатив на Дністерській, 27:).

Середа, 04 лютого, 2015
Яскраві пейзажі, кумедні кляксочки, милі портрети і незвична абстракція! Саме таку "різнобарвну" колекцію об’єднала ця стаття! А творцями шедевриків стали наші малята з гематології та хірургії Львова:).

Зівокс та Лорікацин для Безуса Ігоря.

Вівторок, 03 лютого, 2015
Ще зовсім недавно ми розпочали збір на Пульмозим для Ігорка. Та життя часто любить вносити корективи в наші плани…

Королі та королеви ЗУСДМЦ:).

Середа, 28 січня, 2015
Цього тижня діти з гематології та хірургії Львова перевтілились у королів та королев. Як ми добре знаємо, основним атрибутом влади царів є корони. Власне, їх ми створювали на цьому занятті.

Полуситок Павло – 3500 на Іриносиндан!

Вівторок, 27 січня, 2015
Павлику 7,5 років. Він живе в місті Жовква у Львівської області і лікується в хірургії ЗУСДМЦ.

Як Козак Павло чекав на Пульмозим…

Вівторок, 27 січня, 2015
Чекав і чекає далі. Тому що історія із препаратом тянеться від давна, та все ніяк не може дійти до бажаної та логічної розв'язки.

Башмат Юлія: Я хочу дихати!

Понеділок, 26 січня, 2015
Кожного місяця на нашу поштову скриньку приходять листи від Башмат Юлі, в яких ми бачимо одні і ті ж запитання: «Як справи із збором коштів? Чи щось змінилось з останнього разу?». І як важко кожного разу відписувати, що не змінилось нічого і на рахунку у дівчини лишень 300 гривень …

Святкова творча майстерня:).

Понеділок, 19 січня, 2015
Ось і пройшли такі довгожданні зимові свята, сповнені світлих, теплих, незабутніх емоцій. За цей період, ми з дітками із Дністерської 27 часу не гаяли і створили багато новорічно-різдв'яних виробів. Ну що ж, про все по черзі.